Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Maria a întrebat

Buna ziua, sunt Maria si doresc sa stiu ce sanse am sa pot vinde…

publicat pe 11 mart. 2012 in categoria Cumpărători

Buna ziua, sunt Maria si doresc sa stiu ce sanse am sa pot vinde partea din mostenirea de la tatal meu (37,5% dintr-un apartament de 2 camere la bloc in Bucuresti ) avand in vedere ca persoana care detinea restul a vandut partea care-i apartinea (62,5% ) continuand sa locuiasca in apartament. Mentionez ca nu pot vinde aceleiasi persoane. Credeti ca am vreo sansa ?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la cititori
Aurora Andreiu a răspuns:
2 apr. 2012

Bună
Da ai cea mai bună si rapidă metoda ,e să ânchiriezi la o familie de Romi,
cu multi copii mici,si veseli zi și noapte , dar anunti vorbesti cu el , daca nu vrei sa cumperi eu am hotarât să ânchiriez,ce părere ai ,daca vrea sau nu e problema lui, o faci legal cu anunt la Poloiție si circa financiară să nu ai probleme cu legea sau cu Țiganii, te ânțlegi cu ei , BAFTĂ

Ilias Papageorgiadis a răspuns:
28 mart. 2012

Draga Maria, speranta moare ultima! In ceea ce priveste intrebarea, sunt de acord ca nu pare o investitie atractiva si nu veti gasi pe cineva cu usurinta. Depinde cine este cumparatorul celor 62,5% si ce fel de persoana este. Apartine secolului 21? Sau vine de pe la 1850? Insa tineti cont de faptul ca ar trebui sa vorbiti cu un avocat pentru ca exista probleme legale ce trebuie rezolvate.