Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
popescu daniela a întrebat

buna ziua, vreau o lamurire la o problema cu care ne confruntam…

publicat pe 7 iul. 2011 in categoria Chiriași

buna ziua, vreau o lamurire la o problema cu care ne confruntam aproape o localitate intreaga.In cazul anuntarii ca apartamentele in care locuim ne vor fi vandute ,si in incapacitatea unora de a cumpara acel imobil ,il poate pierde acum avand statutul de chirias cu toata chiria platita la zi ,in favoarea unui eventual cumparator,adica v-a putea fi dat afara din locuinta unde plateste la zi ca sa fie cumparata de altcineva?va rog ,astept raspuns si pe [email protected],va multumesc

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
4 răspunsuri de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
27 iul. 2011

Aceasta este o intrebare ce trebuie adresata unui avocat. Va sugerez sa va consultati cu cineva in care aveti incredere. Eu va pot da un raspuns dar nu sunt expert pe aceasta tema si nu vreau sa va dau informatii gresite.

daniela a răspuns:
16 iul. 2011

DA! Dar sa ai mare grija ca , ar trebui sa-ti asigure alta locuinta

mihai a răspuns:
11 iul. 2011

Chiriasul are drept de preemtiune(prioritate in caz de vanzare)

Petru a răspuns:
8 iul. 2011

Din cate stiu, daca exista contract semnat intre proprietar si chirias, nimeni, nici macar prorietarul nu mai are acces in locuinta. Asa ca, daca proprietarul intra in apartament cu clienti fara acordul dvs., asta se cheama violare de domiciliul.
Dar, totusi, orice contract poate fi reziliat cu preaviz. Asa ca, chiriasul poate fi ”dat afara”, dar numai conform contractului.