Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Mih a întrebat

Buna ziua! Vreau sa achizitionez o casa in Bucuresti. Casa care…

publicat pe 31 Aug 2011 in categoria Cumpărători

Buna ziua! Vreau sa achizitionez o casa in Bucuresti. Casa care corespunde cel mai bine cu nevoile familiei mele, am gasit-o in Ferentari! Sora mea nu e de acord sa ma ajute sa achizitionez aceasta casa pentru ca e FERENTARI! Care este misterul cu acest Ferentari???

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
3 răspunsuri de la cititori
Mih a răspuns:
31 Aug 2011

Am fost acolo si ziua si seara. Am vazul ca Ferentari este o strada foarte circulata, cu 4 benzi, cu multe mijloace de transport. Am vazut diferenta dintre Ferentari si Prelungirea Ferentari. O zona mai proasta mi s-a parut Buzesti, unde erau tot felul de oameni ciudati, instalati pe borduri in fata casei si nu puteai sa treci decat stergandu-te de ei (strada fiin in amenajari). Mai urat decat Ferentari mi s-a parut zona Garii de Nord. De ce toti "dau cu barda" in Ferentari????

0

Ilias Papageorgiadis a răspuns:
31 Aug 2011

Pai asta este un subiect delicat. Ferentari este un cartier cu o reputatie foarte proasta si este considerat unul dintre cele mai proaste 3 cartiere din Bucuresti. Cunosc persoane care locuiesc acolo si nu au nici o problema insa sunt si multi altii care au tot felul de povesti. Insa inainte sa va decideti, va sugerez sa investiti o saptamana-doua saptamani din viata dumneavoastra si sa mergeti acolo in fiecare zi (si noapte), sa vorbiti cu oamenii, sa puneti intrebari. Este o decizie importanta si nu ar trebui sa faceti “ce vi s-a spus”.

0

daniela a răspuns:
31 Aug 2011

Ferentari = jale ! Mizerie, nesiguranta...etc. Nu v-as recomanda o casa in Ferentari niciodata

0