Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Alina a întrebat

Buna ziua!Am de vanzare de cel putin 9 luni o garsoniera in Pitesti…

publicat pe 11 mai 2012 in categoria Cumpărători

Buna ziua!Am de vanzare de cel putin 9 luni o garsoniera in Pitesti si se pare ca potentialii cumparatori sunt fff reticienti la pret.In conditiile in care eu vad in anunturile postate de dvs. garsoniere la preturi mult mai mari ,dar ca si suprafata , zona si dotari cam la fel.Asadar v-as ruga sa-mi spuneti si mie orientativ care ar fi pretul unei garsoniere cu o suprafata de 42m in cartierul Trivale,etaj 4?Eu am cerut 30.000(negociabil).Multumesc anticipat!

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
15 răspunsuri de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
30 mai 2012

Din pacate nu cunosc raspunsul la intrebarea dumneavoastra. Daca vreti o evaluare gratuita a proprietatii dumneavoastra, opinia mea constanta este ca ar trebui sa platiti pentru asta.

In ceea ce priveste preturile mari anuntate pe site, Imobiliare.ro a explicat de foarte multe ori ca aceste preturi sunt preturile cerute, in timp ce preturile reale nu sunt publicate. Astazi pe blogul meu, www.iliaspapageorgiadis.ro, voi scrie exact despre aceasta noua era, o perioada in care majoritatea clientilor nu pot plati cat isi doresc proprietarii.

Astfel ca aveti 2 optiuni: fie sa acceptati ce poate plati piata sau sa asteptati o perioada mai buna

Mult noroc si sa-mi spuneti ce se intampla pana la urma!
Ilias