mari a întrebat

buna ziua o singura intrebare am: care este cel mai mic comision…

publicat pe 6 Jun 2012 in categoria Cumpărători

buna ziua
o singura intrebare am: care este cel mai mic comision care se poate plati la o agentie cand vinzi apartamentul si vine cumparatorul prin agentie? multumesc

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
27 Jun 2012

Puteți să îl îmbrățișați și să îi mulțumiți. Poate exista un comision mai mic decât acesta? Acum vorbind serios: Dacă acest agent a muncit, v-a promovat proprietatea, a prezentat-o clientului cum i-ați cerut, a fost serios și profesionist, ar trebui să îi dați comisionul pe care l-ați acordat la început. Dacă încercați să îl păcăliți (în-afară de faptul că această acțiune spune foarte multe despre caracterul dumneavoastră dar știu că nu vă interesează), trebuie să aveți grijă să nu plece și cu clientul și să rămâneți cu proprietatea nevândută, așteptând „agenții eroi” care lucrează gratuit.

Meseria de consultant imobiliar și broker este una dificilă și complicată. Dacă găsiți persoana potrivită care vă respectă, ar trebui să o respectați la rândul dumneavoastră în aceeași măsură în care așteptați să fiți respectat la propriul loc de muncă.

Raporteaza

0