gabirosca2000 a întrebat

care este pretul la garsoniere in timisoara

publicat pe 18 May 2020 in categoria Cumpărători

diferenta pret intre etaj intermediar si ultimul etaj

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
19 May 2020
  • imobiliare.ro

Am identificat pe site-ul nostru 220 de anunturi vanzare garsoniere in Timisoara, etajele 1-3 (am folosit acest filtru pentru a ne asigura ca rezultatele respecta, intr-o proportie cat mai mare, criteriul indicat): http://www.imobiliare.ro/feedback_153176 Preturile sunt cuprinse intre 19500 E si 67000 E.
Cautand garsoniere pozitionate la etajul 4 / ultimele 2 etaje, am obtinut 122 de rezultate: http://www.imobiliare.ro/feedback_153180 Preturile variaza intre 20000 E si 48000 E.
Tinand cont strict de cifrele de mai sus, exista o variatie usoara a pretului mediu, insa recomandarea noastra este sa analizati proprietatile tinand cont de mai multe aspecte care influenteaza cel putin la fel de mult pretul final: zona, suprafata, anul si tipul constructiei, imbunatatiri / finisaje etc.
Daca aveti in vedere un imobil anume, va sfatuim sa faceti o analiza a pretului proprietatii utilizand aplicatia noastra - Pret Expert: http://www.imobiliare.ro/feedback_59974 Imobiliare.ro pune la dispozitia vizitatorilor o analiza gratuita pe luna.
Puteti apela de asemenea si la un broker imobiliar specializat care cunoaste foarte bine piata imobiliara locala si va poate sfatui cu privire la cererea si oferta de apartamente. Aveti la dispozitie pe site o lista actualizata cu brokerii imobiliari din Timisoara: http://www.imobiliare.ro/feedback_153164 - le puteti trimite mesaj direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.

Raporteaza

0