Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
sima a întrebat

care este pretul real al unui ap. cu patru camere, intr-un bloc din…

publicat pe 18 apr. 2012 in categoria Cumpărători

care este pretul real al unui ap. cu patru camere, intr-un bloc din 1976,in bloc cu patru nivele, din beton,cu imbunatatiri, in zona sos.alexandriei,sect.5?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la cititori
POPOVICI GEORGE a răspuns:
10 mai 2012

Daca doriti sa aflati valoarea de piata a proprietatii dvs va sfatuiesc sa apelati la un evaluator imobiliar, care poate sa faca o evaluare subiectiva a proprietatii dvs.
Evaluarea reprezinta o estimare nu un calcul exact al unei valori folosind formule matematice ...
Sunt o serie de factori care influenteaza val de piata unei proprietati de la amplasament,zonare, pana la structura de rezistenta,vicii ascunse ale proprietatii, conditile pietii imobiliare dreptul de proprietate etc.

Ilias Papageorgiadis a răspuns:
26 apr. 2012

Nu stiu. Ar trebui sa imi spuneti pe ce data a fost finalizata cladirea. Astfel vom putea afla ce zodie are. Apoi vom putea citi in stele si vom afla.
Vorbind serios, insa, va sugerez sa vorbiti cu un consultant imobiliar care va poate oferi o evaluare sau o estimare, odata ce a vizitat proprietatea. Exista mii de parametrii care determina pretul unei proprietati. Nu aveti incredere in opiniile de pe internet. Nu aceste persoane vor fi responsabile daca vor gresi si dumneavoastra veti pierde bani.