Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
pirvulescu daniela a întrebat

Cat costa o casa p+1,in zona Vatra Luminoasa?

publicat pe 29 Jan 2020 in categoria Cumpărători

An constr.1937,
Sut=70 mp,Sdesf.=250mp,Scurte=100 mp,,toate ut..asigurate,centrala proprie,izolată termic,geamuri termopan doar pe fațada din spate a casei,zona z.f.linistita si luminoasa.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
29 Jan 2020
  • imobiliare.ro

Pe site-ul nostru, sunt promovate in prezent 35 de anunturi vanzare case in cele doua zone mentionate de dumnevoastra in aceasta sectiune (Vatra Luminoasa si Domenii), suprafata utila 70-110 mp: http://www.imobiliare.ro/feedback_105336

Preturile sunt cuprinse intre 100.000 E si 310.000 E, in stabilirea acestora fiind foarte importante: localizarea, suprafata totala, suprafata terenului, vechimea imobilului, imbunatatiririle si calitatea acestora, posibilitatile dezvoltare / reamenajare, caracteristicile constructive etc.

Din detaliile pe care ni le-ati furnizat, deducem ca aveti in vedere anumite proprietati pentru care va doriti o evaluare de specialitate. De aceea, consideram ca cel mai in masura sa va ajute este un evaluator imobiliar specializat. Acesta se va deplasa la adresa si, in procesul de evaluare, va tine cont de toate aspectele de fapt si de drept ale proprietatii. Costurile unei evaluari de specialitate sunt accesibile si, tinand cont de valoarea totala a investitiei si de specificul acesteia, recomandam de fiecare data ca acestea sa fie incluse de la bun inceput in buget si in planul decizional. Lista completa cu evaluatorii autorizati poate fi consultata aici: http://site2.anevar.ro/pagini/tabloul-asociatiei

De ajutor poate fi si consultarea unui broker imobiliar cu experienta in zonele vizate. Si agentiile imobiliare, pe baza colaborarilor proprii, pot oferi servicii de evaluare. Aveti la dispozitie pe site o lista actualizata cu brokerii imobiliari din Bucuresti: http://www.imobiliare.ro/feedback_61194 - le puteti trimite mesaj direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.

Raporteaza

0