Gianina Ion a întrebat

Cat costa un loc de 120m / in Braila zona cherrc

publicat pe 29 Apr 2021 in categoria Cumpărători

Cat costa jumate de loc in Braila chercea ?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
14 May 2021
  • imobiliare.ro

Am identificat pe site-ul nostru un teren de vanzare in Braila - zona Chercea: https://www.imobiliare.ro/feedback_310321 Pretul este de 9E/mp, insa nu credem ca ar fi relevanta vreo comparatie, caracteristicile imobilului promovat fiind complet diferite.
Pentru o evaluare de specialitate, care sa tina cont de toate caracteristicile, dar si de starea de fapt a imobilului, este necesar sa va adresati unui evaluator autorizat (lista acestora este disponibila pe site-ul ANEVAR: http://site2.anevar.ro/pagini/tabloul-asociatiei).
De ajutor (si mai rapid) poate fi si contactarea unui broker imobiliar specializat. Acesta cunoaste foarte bine piata locala si va poate sfatui cu privire la oferta / cererea de terenuri. De asemenea, agentiile imobiliare, pe baza colaborarilor proprii, pot oferi clientilor servicii de evaluare de specialitate. Pentru a gasi o agentie imobiliara, puteti accesa lista noastra actualizata: https://www.imobiliare.ro/feedback_310322 Puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de detaliu a acestora, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.

Raporteaza

0