Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
valentino a întrebat

Caut ap 3 camere ferdinand/pache

publicat pe 22 Aug 2019 in categoria Investiții

Caut ap 3 camere zona ferdinand-pache si in jur din anii 60' in sus. nu inteleg care este pretul pietei pentru ca variatia este f mare. Multumesc!

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
23 Aug 2019
  • imobiliare.ro

Zona Ferdinand - Pache Protopescu are, intr-adevar, un istoric si o dinamica imobiliara aparte. In analiza proprietatilor de aici, sunt anumite carcteristici pe care noi le consideram foarte importante si care contribuie la diferentele de pret mentionate: vechimea imobilului (aproximativ in proportii egale, veti intalni: blocuri foarte vechi, anterioare anilor ’60, renovate si nerenovate, blocuri vechi, anii ’60-’90, renovate si nerenovate, blocuri noi si blocuri in constructie), gradul de risc seismic, suprafata (tot in proportii egale, veti intalni apartamente standard si apartamente “atipice”, cu suprafete foarte mari), tipul imobilului (sunt foarte multe apartamente in vile) etc.

Daca ati identificat deja o proprietate si doriti o evaluare obiectiva a pretului de piata, va sfatuim sa utilizati aplicatia noastra - Pret Expert: http://www.imobiliare.ro/feedback_4252 Imobiliare.ro pune la dispozitia vizitatorilor o analiza gratuita pe luna.

Pentru mai multe statistici legate de pretul proprietatilor din zona, puteti face o cautare in portal - apartamente de vanzare, Bucuresti, zona Ferdinand (include Pache Protopopescu), 3 camere. Accesati oricare anunt din lista de rezultate si, in pagina de detaliu a acestuia, in partea de jos, exista rubrica “Pretul proprietatii in piata”; cu optiunea “Vezi detalii” - aici, printre altele, veti gasi informatii cu privire la preturile minime/maxime din piata, evolutia preturilor, randament etc.

Va recomandam sa apelati si la o agentie imobiliara din zona; aceasta cunoaste foarte bine piata imobiliara locala si va poate sfatui in legatura cu cererea si oferta de apartamente. Regasiti aici lista actualizata cu brokerii imobiliari: http://www.imobiliare.ro/feedback_29436 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.

0