Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
lana hama emin a întrebat

Căutați un apartament cu o cameră

publicat pe 22 Aug 2020 in categoria Chiriași

Numele meu este Lana. Caut un apartament de închiriat. O singură cameră, nu la parter și aproape de UMF Cluj (cel mai bine ar fi în Zorilor sau centru).

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
25 Aug 2020
  • imobiliare.ro

Am identificat pe site-ul nostru 80 de anunturi inchiriere apartamente cu o camera, pozitionate in aria (extinsa) UMF Cluj, exclus parter: http://www.imobiliare.ro/feedback_211982 Preturile chiriilor lunare variaza intre 200 E si 550 E.
Daca nu gasiti acum ceva de interes, puteti salva cautarea - optiunea se regaseste in partea de sus a paginii, langa filtre; astfel, veti primi alerte pe e-mail atunci când apar proprietati noi.
Recomandarea noastra este sa apelati si la serviciile unui broker imobiliar specializat. Acesta cunoaste foarte bine piata, va poate sfatui si poate identifica proprietati potrivite nevoilor dumneavoastra. Regasiti aici lista actualizata cu brokerii imobiliari: http://www.imobiliare.ro/feedback_212004 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

0