Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Adrian a întrebat

CE CONDITII SANT

publicat pe 29 iun. 2020 in categoria Cumpărători

BUNA ZIUA
LOCUIESC IN CANADA SI AS DORI SA STIU DACA DORESC SA CUMPAR UN IMOBIL IN BRASOV,, CE CONDITII SANT DACA EU AM 125.000 EURO SI VALOAREA TOTALA ESTE DE 400.OOO EURO
POT FACE UN IMPRUMUT LA O BANCA ROMANEASCA PT CEI 275.000 EURO SI SA GARANTEZ CU IMOBILUL DE 800.000 EURO

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
30 iun. 2020
  • imobiliare.ro

In principiu, o persoana care realizeaza venituri contractuale, declarate si cu caracter permanent in alta tara, poate solicita credit (ipotecar) la o banca din Romania. Despre toate conditiile de eligibilitate si valoarea maxima a imprumutului, va poate informa numai fiecare institutie de credit in parte.
De aceea, recomandarea noastra este ca, in prima instanta, sa accesati site-urile bancilor cu care v-ati dori sa lucrati si sa completati formularele on-line referitoare la credite (acestea au diverse denumiri: “Aplica acum”, “Cere informatii”, “Doresc sa fiu contactat” etc.). In urma completarii, veti fi contactat de catre un consultant care va va oferi toate detaliile cu privire la produsele de creditare care sunt compatibile cu situatia personala.
Pasii urmatori depind de alegerea dumneavoastra cu privire la imprumut / institutia bancara.
Articole pe aceasta tema:
https://www.bancherul.ro/stire.php?id_stire=17200&titlu=care-banci-acorda-credite-romanilor-care-lucreaza-in-strainatate-si-in-ce-conditii
https://www.topcredite.info/credite-pentru-romanii-care-lucreaza-in-strainatate/
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.