Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
iacobescu a întrebat

Ce facem cu oamenii care nu platesc comision chiar daca tu le-ai…

publicat pe 27 Jul 2011 in categoria Cumpărători

Ce facem cu oamenii care nu platesc comision chiar daca tu le-ai inchiriat spatiul comercial catre o firma mare -si cu o suma mare? Am iasteptat 1 saptamana sa semneze contractul de agentie -de reprezentare-Ce doamna sunt om serios !!!voi plati comision.Si acum imi inchide telefonul in nas,dupa ce si-a vazut sacii in caruta.Am toata corespondenta pe email,contractul trimis catre dansul,spatiile dansului oferite la inchiriere .CE este de facut????Se numeste TASBAC TEODOR SEVERICA .

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
16 răspunsuri de la cititori
Ady a răspuns:
27 Sep 2011

Daca nu ai semnat inainte de a merge cu clientii, nu ai ce sa ii faci! Sfatul meu este sa incerci sa obtii ceva de la el, deoarece am inteles ca ar fi dispus sa iti ofere o parte din comisionul pe care ti-l datoreaza! Eu nu am obtinut nimik din partea lui cu toate ca i-am inchiriat cea mai mare parte a spatiului sau, tot cu o suma mare! asa ca...
Legal noi nu avem dreptul sa solicitam comision din ambele parti, deoarece nu ai cum sa urmaresti interesele fiecaruia! Ai grija ce tip de contract semnezi pe viitor, sa nu fie de reprezentare cu ambele parti, ca se poate intoarce importiva ta!
Mult Success!

Raporteaza

0