Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
concordia_2007 a întrebat

Ce trebuie sa fac pentru a vinde un imobil?

publicat pe 8 mart. 2020 in categoria Proprietari

imobilul( casa cu 3 camere, 1 bucatarie, 1 baie , 2 holuri , scara interioara , mansarda amenajata ) este inchiriat ( contractul expira in 2021) unei firme care desfasoara activitate de alimentatie publica ( restaurant)

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
9 mart. 2020
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.

Imobilul se poate vinde chiar daca este inchiriat, se va prelua si contractul locatiune existent. In acest sens, notarul va insera clauzele specifice in contract. Identificarea unui cumparator dispus sa achizitioneze in aceste conditii s-ar putea dovedi insa mai complicata decat in cazul unei tranzactii comune.

Pentru a primi sprijin si servicii de specialitate, credem ca cel mai util ar fi sa apelati la un broker imobiliar; acesta cunoaste foarte bine piata imobiliara locala, va poate sfatui si poate identifica potentiali clienti. Pentru a gasi o agentie imobiliara din zona dumneavoastra, aveti la dispozitie pe site o lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_126318 Puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de detaliu a acestora, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.

Daca doriti sa incepeti deja demersurile, puteti publica anuntul de vanzare pe site-ul nostru, accesand link-ul: http://www.imobiliare.ro/feedback_3576 Dupa completarea tuturor informatiilor, veti primi un e-mail cu variantele de promovare, durata si pretul acestora. Acesti primi pasi, completarea formularului si a datelor de contact, nu implica costuri.

Va dorim mult succes si va mai asteptam, oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.