Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Laurentia Suiu a întrebat

Chirii

publicat pe 14 Oct 2020 in categoria Chiriași

0
14
Share
Am inchiriat pe 23.09.2020 o camera la un cami studentesc privat ,am achitat chiria pana pe 30.10.2020 plus garantia de 800 lei si comisionul dar a doua zi am fost informata ca orele se vor desfasura online.Nu am stat nici o ora in camera in . In ce conditii pot rezilia contractul astfel incat sa pot recupera garantia?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
15 Oct 2020
  • imobiliare.ro

Consideram ca raspunsul la intrebarea dumneavoastra se regaseste numai in clauzele contractului pe care l-ati semnat. Orice contract poate inceta, la initiativa uneia dintre parti, dar in anumite conditii (clauze de incetare). De asemenea, restituirea garantiei este reglementata tot in contract.
Daca acele clauze contractuale, standard, nu va avantajeaza, incercati sa discutati cu reprezentantii caminului; cu siguranta, nu sunteti singura in aceasta situatie care nu tine de vointa proprie si sunt multe companii / firme care au preferat sa gaseasca solutii de compromis. Pana la urma, este foarte posibil sa apelati din nou la serviciile lor, dupa revenirea la cursurile obisnuite.
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Raporteaza

0