Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Negru Gheorghe a întrebat

Considerați că prețurile la case in 2021 vor scăde

publicat pe 19 oct. 2020 in categoria Cumpărători

Doresc să achiziționez o casă în jurul orașului Mediaș

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
20 oct. 2020
  • imobiliare.ro

Intrucat piata imobiliara are o dinamica specifica, dependenta de o multitudine de factori interni si externi, orice prognoza / previziune, chiar si pe termen scurt, trebuie analizata cu precautie.
In prezent, conform cifrelor oficiale si specialistilor in domeniu, asistam la o ajustare a pietei, ceea de inseamna cresteri pe anumite segmente, dar si scaderi pe altele. Atat aprecierile, cat si deprecierile sunt considerate fluctuatii moderate, nu sunt de natura a crea dezechilibre si nu prevestesc o schimbare majora.
Revenind la situatia dumneavoastra, dorim sa subliniem ca vizati o piata locala (oras mediu si imprejurimi / jud. Sibiu) si un segment care nu au inregistrat fluctuatii mari, abrupte, in ultimii ani, ceea ce se traduce printr-o anume stabilitate pe termen mediu.
Recomandarea noastra este sa va consultati si cu un broker imobiliar cu experienta in zona vizata. Aveti la dispozitie pe site o lista actualizata cu brokerii imobiliari din Sibiu: http://www.imobiliare.ro/feedback_106308 - le puteti trimite mesaj direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.