Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
ana a întrebat

crede-ti ca prin programul prima casa se poate acorda o asemenea…

publicat pe 22 mai 2012 in categoria Cumpărători

crede-ti ca prin programul prima casa se poate acorda o asemenea suma,adica 50000 de mii de euro pe 30 de ani la niste salarii nici mici dar nici mari multumesc frumos

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
30 mai 2012

Eu sunt curios sa aflu ce se va intampla atunci cand anumiti oameni nu isi vor plati ratele pentru o proprietate cumparata prin Prima Casa. Vom vedea Statul Roman platind banca si apoi dand afara persoana care nu a platit? Vom vedea povesti la televizor despre “guvernul care nu are sentimente si arunca pe strazi oameni care nu au bani sa supravietuiasca”?
Daca nu ai un salariu mare, care sa iti permita sa dai o treime din venit pe rate, atunci NU CUMPARA. Cine va obliga sa cumparati ceva si apoi sa “sperati intr-un viitor mai bun”? Daca exista, este o persoana care vrea sa va fure banii. Nu va fi alaturi de dumneavoastra cand veti plange pentru ca nu veti putea plati imprumutul si veti pierde tot ce ati investit in aceea casa.
O casa trebuie cumparata cand persoana este pregatita. Daca asta inseamna peste 3 ani, atunci decizia trebuie amanita. Bula imobiliara ne-a lovit in momentul in care bancile au acordat imprumuturi unor oameni care nu erau elegibili. Trebuie sa invatam din greselile trecutului sis a ne protejam viata si familia.

hopa a răspuns:
26 mai 2012

cred ca ar trebui sa.ti iei gandul ca vei face o casa cu salariile mici din ro... decat daca gasesti o metoda sa traiesti 12000 de ani si sa sclavesti zilnic in tot acest timp poate ai o sansa...cu placere