Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
iulian a întrebat

cu cat poate fi evaluata o casa in valea oltului, sect 6, ma…

publicat pe 1 Aug 2011 in categoria Cumpărători

cu cat poate fi evaluata o casa in valea oltului, sect 6, ma intereseaza un pret pe mp util. Va rog frumos raspundeti cu o valoare!!! Multumesc

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
3 răspunsuri de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
31 Aug 2011

Nu aveti incredere in orice “smecher” care va da consultanta gratuita fara sa mergeti inainte sa vedeti proprietatea. In plus, intelegeti ca daca nu platiti pe cineva pentru munca sa, nu va puteti astepta sa va ofere ceva profesionist.

Fiecare proprietate este diferita si de fiecare data cand aud “dati-mi un pret mediu”, inteleg ca oamenii cer de fapt: “dati-mi un pret mare, ca sa il transmit clientului/bancii si sa-mi justific pozitia.”

Ovidiu Pasare a răspuns:
30 Aug 2011

Vorbiti cu cateva agentii imobiliare care se ocupa de zona Dvs. Cereti-le ca reper tranzactii efectuate in zona in ultimele 2-3 luni. Pretul respectiv nu este neaparat cel care o sa-l obtineti pe casa. Casa poate sa aiba diferite defecte pe care acum potentialii cumparatori le trec cu vederea DOAR daca pretul este mai mic. Discutam aici de compartimentare, suprafata de teren, dispunerea casei pe teren, materiale de constructie folosite, finisaje, nivelul de zgomot, VECINATATI! Daca aveti vecini mai colorati o sa-i scada pretul foarte mult. Luati-va un reper de la agentiile imobiliare si fiti pregatit moral sa mergeti ...in jos! In concluzie fiecare proprietate are pretul ei. Nu se mai poate generaliza.

vasile a răspuns:
22 Aug 2011

moderatori nu raspund!!!ei doar se uita