Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
moise a întrebat

Cu ce procent mediu pe tara a scazut valoarea apartamentelor in 2012…

publicat pe 11 mai 2012 in categoria Cumpărători

Cu ce procent mediu pe tara a scazut valoarea apartamentelor in 2012 fata de anul 2010 ?
Va multumesc !

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
30 mai 2012

Fiecare zona a suferit un procent de scadere diferit. As spune 20% per total, de la 01.01.2010 pana astazi, dar acesta poate varia de la 10% pana la 30% sau mai mult. Daca reventi cu o intrebare mai specifica, as pute sa va dau un raspuns mai concret.