Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Dan a întrebat

cum afecteaza covid 19 piata imobiliara

publicat pe 19 Mar 2020 in categoria Cumpărători

pe cand un articol despre prabusirea pietei imobiliare in context covid 19?
sau s.ar supara sponsorii dvs…sistemul bancar si gasca profitorilor imobiliari…

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
3 răspunsuri de la experți 4 răspunsuri de la cititori
avatar
proprietar a răspuns:
20 Mar 2020
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Traversam o perioada atipica, dificila pentru fiecare noi. Este evident ca fiecare palier al economiei este afectat, inclusiv piata imobiliara.
In contextul in care au trecut doar cateva zile de la declansarea starii de urgenta pe teritoriul tarii noastre si inca nu exista solutii sigure pentru factorul declansator, iar situatia si masurile se schimba de la o zi la alta, exista multe necunoscute, pentru toti.
Va asiguram insa ca departamentele noastre de specialitate vor monitoriza permanent piata si, pe masura ce sunt procesate date, vom informa toti utilizatorii cu privire la evolutia principalilor indicatori economici.
Functionarea la standardele normale a tuturor serviciilor imobiliare.ro si informarea corecta a tuturor utilizatorilor portalului sunt prioritatile noastre si depunem eforturi sustinute in acest sens.
Legat de ultima parte a mesajului dumneavoastra, respectul nostru fata de acest domeniu si fata de toti cei care ne sunt aproape (parteneri, clienti, vizitatori) este dovedit in toti acesti ani in care am crescut impreuna si nu ne vom opri aici sau schimba in vreun fel aceasta strategie care este fundamentala pentru compania noastra.
Va tinem la curent cu privire la evolutia pietei (reiteram ca, in acest sens, trebuie sa centralizam si sa procesam date din piata, nu putem si nu ne dorim sa facem previziuni);
speram sa revenim cat mai curand, cu vesti bune; intre timp, va dorim si ne dorim pentru toti multa sanatate si cumpatare!

Raporteaza

0