Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Vlad a întrebat

Cum cumpar garsoniera Bucuresti?

publicat pe 4 Feb 2019 in categoria Cumpărători

Vreau sa cumpar o garsoniera in Bucuresti. Nu locuiesc in Bucuresti dar pot sa stau o saptamana pt asta. Stiu exact ce caut si cunosc bine piata. Nu am nevoie de credit. Cum e cel mai bine sa procedez?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la experți 3 răspunsuri de la cititori
Ionut Stancu a răspuns:
4 Feb 2019
  • TELESTATE BUSINESS PLATINUM S.R.L
  • Administrator si asociat unic
  • Bucuresti

Buna ziua!
Pentru o cautare 100 % eficienta, sfatul meu este acela de a apela la un agent care practica reprezentarea exclusiva a clientului. In urma unei intalniri cu acesta veti putea stabili criteriile ferme de cumparare, in functie de nevoile dvs. Dvs il angajati printr-un contract de reprezentare si tot dvs il veti remunera, exclusiv, la finalizarea tranzactiei.
Mentionez faptul ca agentul exclusiv lucreaza DOAR in interesul dvs, vanzatorul neavand vreo obligatie fata de acesta, in acest fel, agetul avand cale libera catre o negociere eficienta in interesul dvs.
De asemenea, agentul exclusiv este unica persoana cu care veti mentine legatura pe parcursul intregului proces si care, prin contract, isi va asuma obligatiile de rigoare pentru a duce tranzactia la bun sfarsit fara ca timpul dvs sa fie afectat in vreun fel.
Agentul exclusiv nu dispune de un numar nelimitat de proprietati in portofoliu ci va actiona in functie de conditiile stabilite de comun acord cu clientul sau.
Pentru orice alte informatii, va stau la dispozitie!
Ionut Stancu
www.imobiliare-acasa.ro

  • Rating răspuns 5/5
  • 1 evaluări