Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Coca Ana a întrebat

Cum pot vinde un imobil?

publicat pe 3 oct. 2019 in categoria Proprietari

Din anul 2015 dețin împreună cu un văr un imobil construit în 1954, avem act de moștenire. Între timp vărul meu a decedat, iar moștenitorii fiica și soția nu pot să îți treacă moștenirea acestui imobil pe nume. Având în vedere acest lucru nu reușim să vindem imobilulș Ce trebuie făcut în acest caz? Eu locuiesc la Sibiu, cumnata și fiica la Târgoviște, iar imobilul este în localitatea Poșaga de Jos, Alba.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
4 răspunsuri de la experți 2 răspunsuri de la cititori
Ciprian Vaida a răspuns:
3 oct. 2019
  • Optim Imobiliare
  • Broker imobiliar
  • Cluj-Napoca

Multumesc pentru detalii. Imi pare a fi o situatia absurda. Trebuie verificat de ce este acea neconcordanta si de unde a aparut, iar apoi insistat pe langa cei responsabili sa se remedieze.

Referitor la terenurile despre care va spune primaria ca nu sti unde sunt, ele pot fi identificate dupa mai multe discutii cu localnici si oameni din primarie. Va incurajez sa nu cedati in favoarea acestor afirmati posibil "rau intentionate". Spun asta din experiente personale chiar din acest an.

As putea incerca sa va ajut, dar numai dupa ce vad actele si discutam fiecare detaliu. Daca veti considera necesar un ajotur, va rog sa ma contactati telefonic (0753 208 208)

  • Rating răspuns -/-
  • 0 evaluări