Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Julian a întrebat

Cum sa cresc vizibilitatea unui anunt de vanzare

publicat pe 22 iun. 2021 in categoria Proprietari

Doresc sa vand un teren intravilan in Podu Dambovitei, Arges. Ce startegie sa adopt sa cresc vizibilitatea anuntului de vanzare. Care sunt etapele procesului de vanzare?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
2 iul. 2021
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Pregatirea documentatiei / dosarului imobilului, pregatirea si organizarea in teritoriu pentru vizionari si promovarea sunt primii pasi.
Elemente esentiale pentru promovare:
- imaginile - sunt foarte importante – sfatul nostru este sa fie realizate atunci cand lumina naturala este puternica; fiind un teren intravilan, sunt importante imprejurimile (constructii) si infrastructura existenta;
- stabilirea pretului de promovare;
- modul de promovare;
- informatiile suplimentare – pentru investitor, este important sa cunoasca potentialul real al proprietatii;
- identificarea terenului – ideal este ca potentialii clienti sa fie insotiti la locatie pentru a li oferi toate clarificarile necesare; insa, pentru orice eventualitate, ajuta sa aveti deja pregatita o modalitate de identificare a terenului pe care sa o puteti transmite usor si rapid (coordonate, harta etc.).
Eficienta metodelor de promovare difera de la o proprietate la alta. Promovarea online este prioritara, evident, insa exista diferite servicii / tipuri de publicare care pot ajuta. Fiind vorba de o zona cu o dinamica aparte, este posibil sa fie necesara, aditional publicitatii online, o expunere offline / fizica, in teritoriu. De aceea, sfatul nostru este sa apelati la serviciile unui broker imobiliar cu experienta – acesta cunoaste foarte bine piata locala si se va ocupa de intreg procesul de vanzare – pregatire acte, promovare pe diverse canale, identificare si negociere cu potentialii clienti. Lista agentiilor imobiliare din zona este dispnibilia aici: https://www.imobiliare.ro/feedback_317527 - puteti trimite mesaj direct din pagina de contact a fiecareia, completand formularul din partea stanga - “Ai nevoie de ajutor?”
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.