Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Muresan S a întrebat

Cumpar apartament inchiriat

publicat pe 6 ian. 2021 in categoria Investiții

Buna ziua, as dori sa cumpar un apartament inchiriat pentru investitie. Aveti aceasta optiune de a imi afisa doar apartamente de vanzare care sunt inchiriate ?
Va multumesc

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
7 ian. 2021
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Pentru a identifica mai usor apartamentele de vanzare, care sunt deja inchiriate, puteti aplica, la cautarea dumneavoastra, filtru suplimentar dupa cuvantul cheie ‘inchiriat’. De exemplu, noi am facut o astfel de cautare in Bucuresti si am obtinut 355 de rezultate: http://www.imobiliare.ro/feedback_263162
Va recomandam sa apelati si la serviciile unui broker imobiliar cu experienta– acesta cunoaste foarte bine piata, va poate sfatui si poate identifica variante de investitie. Pentru a identifica o agentie, aveti la dispozitie pe site lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_263164 - puteti trimite mesaj direct din pagina de contact a fiecareia, completand formularul din partea stanga - “Ai nevoie de ajutor?”
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.