Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Mihai a întrebat

Cumparare apartament pentru inchiriere

publicat pe 13 Jul 2018 in categoria Investiții

Buna ziua, doresc sa cumpar un apartament/garsoniera in Bucuresti, preferabil central, pentru inchiriere in regim hotelier. Exista firme specializate in asa ceva la care as putea sa apelez (pt a se ocupa de rezervari, curatenie, etc)? Si care ar fi randamentul anual estimat?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
proprietar a răspuns:
16 Jul 2018
  • imobiliare.ro

In principiu, inchirierea in regim hotelier se poate dovedi mai avantajoasa pentru proprietar. Investitia aceasta ar trebui realizata insa dupa identificarea unor colaboratori de incredere.
Intelegem ca sunteti in faza de identificare a unui imobil pretabil inchirierii pe termen scurt. Va sfatuim sa apelati la serviciile unei agentii imobiliare care are experienta atat in intermedierea tranzactiilor, cat si in administrarea proprietatilor (Property Management). Adminstrarea de care aveti nevoie in cazul inchirierii in regim hotelier este mai complexa decat administrarea imobilelor inchiriate pe termen lung, insa un broker care ofera si astfel de servicii va poate sfatui cu mai multa precizie: zonele unde exista o cerere mai mare, preturi chirii, costuri intretinere, comisioane s.a. Tot acesta, in functie de investitia pe care doriti sa o faceti, va va informa cu privire la randament.
Pentru a gasi agentia imobiliara potrivita, puteti cauta pe Google cu expresia “Property Management”; deasemenea, aveti la dispozitie pe site-ul nostru o lista actualizata cu agentiile din Bucuresti: https://www.imobiliare.ro/agentii/bucuresti

0