Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Petru a întrebat

Daca nu vor aparea preturi cinstite la imobiliare -case si terenuri…

publicat pe 5 sept. 2012 in categoria Cumpărători

Daca nu vor aparea preturi cinstite la imobiliare -case si terenuri va veti plange in continuare ca „imobiliarele sant inghetate” -bani exista dar nu pentru proprietati supraevaluate de agenti imobiliari hulpavi care se gandesc la comision mare….Eu sant foarte interesat sa cumpar dar nu sa platesc comisioane pentru care muncesc inafara de-mi sar ochii !! Preturi mari = piata imobiliara inghetata !!!???

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
38 răspunsuri de la cititori
Adrian a răspuns:
2 ian. 2013

Simplu, la dezvoltator gasesti case in afara Bucurestiului cu preturi intre 43000 (2 camere, finalizat) si 70.000 (5 camere, finalizat) (cartiere bune - sunt sigur ca domnii agenti stiu deja la care ma refer). Pe site-urile firmelor de imobiliare gasesti aceleasi case sau similare cu preturi de la 70.000 la peste 100.000.

Mai sus era mentionat ca treaba unui agent este sa "alerge", sa consume benzina, sa se asigure ca toate actele sunt in regula, etc. Luand in considerare diferentele mentionate mai sus, nu numai ca imi platesc benzina dar imi iau si masina noua cu care sa fac aceleasi treburi singur.

Ca sfat general, achizitionarea unei case presupune munca si alergatura daca vrei sa iesi ok la bani. Daca vrei sa iei totul gata facut si doar sa te duci sa semnezi actele si sa te muti atunci exista riscul sa scoti mult mai multi bani din buzunar decat valoarea reala a imobilului.