Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Petru a întrebat

Daca nu vor aparea preturi cinstite la imobiliare -case si terenuri…

publicat pe 5 sept. 2012 in categoria Cumpărători

Daca nu vor aparea preturi cinstite la imobiliare -case si terenuri va veti plange in continuare ca „imobiliarele sant inghetate” -bani exista dar nu pentru proprietati supraevaluate de agenti imobiliari hulpavi care se gandesc la comision mare….Eu sant foarte interesat sa cumpar dar nu sa platesc comisioane pentru care muncesc inafara de-mi sar ochii !! Preturi mari = piata imobiliara inghetata !!!???

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
38 răspunsuri de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
26 sept. 2012

Ok, aveti dreptate. Sa nu platiti nimic. Sunt de acord cu dvs. Doar o intrebare: La o zi după ce veți deveni proprietar, veți spune același lucru sau veți cere pe proprietatea dumneavoastră „aur și argint”?
PS: Bineînțeles că există foarte mulți agenți imobiliari proști. Dar în momentul în care proprietarul este „cel rău” și cere un preț foarte mare, ce ar trebui să facă agentul exact? Să-l amenințe cu un pistol? Ce se întâmplă cu clienții „răi” pentru care muncesc diferiți profesioniști timp ce săptămâni ca apoi ei să se retragă din tranzacție, chiar dacă prețul este acceptat la început? (pentru că în ultimul caz „brokerul rău” și-a făcut treaba bine)? Ce ne facem cu toți acești oameni?