Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Sora Vasile a întrebat

De unde se poate obtine Certificatul energetic ?

publicat pe 11 mai 2021 in categoria Cumpărători

Pt. un apartament sector 6 Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
12 mai 2021
  • imobiliare.ro

Certificatul de performanta energetica este un document care atesta nivelul de eficienta energetica a unui imobil, calculat conform unei metodologii legale.
Certificarea energetica se face numai de catre un auditor energetic atestat. Prin urmare, un prim pas este sa identificati un auditor sau o firma specializata in domeniu si sa o contactati, pentru a stabili detaliile. Pentru eliberarea certificatului de performanta energetica veti avea nevoie de mai multe documente ale imobilului, auditorul va va comunica lista completa. De asemenea, veti programa cu auditorul si o vizita la locatie.
Cu titlu de exemplu, am identificat, cautand pe internet, o firma specializata din Bucuresti: https://cert-energetic.ro/ Va recomandam sa consultati informatiile de pe acest site, sunt publicate si preturile. Cu siguranta, la o noua cautare, veti identifica si alte oferte / alti specialisti din domeniu.
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.