Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
victor a întrebat

Domnule Ilias, apartamentul pe care doresc sa il cumpar ma angajeaza…

publicat pe 31 Aug 2011 in categoria Cumpărători

Domnule Ilias, apartamentul pe care doresc sa il cumpar ma angajeaza la un credit pe o perioada de 30 de ani de zile. Este foarte posibil ca la momentul acoperirii creditului, apartamentului sa ii “expire termenul de valabilitate”. Cum pot sti care este durata de viata a unui imobil si daca nu este nou in momentul cumpararii, cati ani de viata i-au mai ramas?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
31 Aug 2011

In primul rand acesta este un risc pe care vi-l asumati atunci cand cumparati un apartament vechi. Expertii spun ca ciclul de viata al unei cladiri este de 40 de ani, asa ca va puteti imagina ca sunt multe care au depasit perioada de valabilitate. Am scris mult despre acest subiect pe blogul meu, daca ma contactati si imi dati emailul dumneavoastra, va pot transmite link-urile.
Cum afli viata cladiri inainte sa o cumperi? Simplu, platind expertii. Cu o renovare-consolidare adecvata ciclul de viata poate fi prelungit la sute de ani. Insa, din pacate, in majoritatea cazurilor proprietarii refuza sa investeasca in propriile proprietati si apoi dau vina pe stat pentru orice problema care apare).

0