Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
mona a întrebat

Doresc sa cumpar apartament in Bucuresti ca ulterior sa-l dau spre inchiriere.Dispun de 70000eur si as dori sa stiu ce zone ale Bucurestiului ar fi indicate.

publicat pe 17 feb. 2014 in categoria Investiții

Doresc sa cumpar apartament in Bucuresti ca ulterior sa-l dau spre inchiriere.Dispun de 70000eur si as dori sa stiu ce zone ale Bucurestiului ar fi indicate.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
28 răspunsuri de la cititori
florina a răspuns:
26 aug. 2014

cel mai indicat pentru tine ar fi sa cauti 2 garsoniere in zone cu facultati,ex piata romana, parcul cismigiu, universitate, dat fiind faptul ca vrei sa le inchiriezi. In aceste zone vei avea tot timpul chiriasi, caci intotdeuna vor veni studenti din provincie la facultatile din bucuresti. Crede/ma ca este cea mai buna investitie. O garsoniera draguta in aceste zone este cam intre 35000 si 43000, depinde doar de cat de spatioasa este. chiriile 300 si 350 euro. Eu cred ca poti achizitiona doua, poate trebuie sa mai pui cateva mii de euro. Dar vor fi 365 zile pe an inchiriate, contracte de 2 si 3 ani.
Eu din asta traiesc si de aceea iti spun. Am un apt. 3 cam in cotroceni vila, f luxos 650 euro chirie, dar contractul nu este mai mult de un an, max doi. O garsoniera langa parcul cismigiu inchiriata pe 3 ani la 300 euro unui student, si o gars lux alba iulia la 370 euro. Cea mai mica investitie a fost cea de langa cismigiu si fara dureri de cap cu cautarea unui nou chirias. In principiu proprietatile luxoase se inchiriaza mai greu, trebuie rabdare si timp.
De aceea iti recomand sa te axezi pe gars langa facultati.
Mult succes