oprea lucian a întrebat

doresc sa imi cumpar o casa cu venituri din starinatate ….se poate…

publicat pe 31 Jul 2011 in categoria Cumpărători

doresc sa imi cumpar o casa cu venituri din starinatate ….se poate in ROMANIA…….

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
3 răspunsuri de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
31 Aug 2011

In trecut era destul de simplu insa nu mai este. Exista cateva banci prezente in Romania care au filiale “romanesti” in alte tari. Erau mai flexibile in a da credite emigrantilor romani, pentru a cumpara o proprietate in tara. Acum situatia este diferita.
Odata cu criza, bancile au devenit mai atente in ceea ce priveste portofoliul lor de imprumuturi. De aceea va sugerez ca intai sa identificati daca exista banci romanesti cu filiala in tara unde locuti sau o banca straina care are filiala in Romania. In cazul bancilor straine, intrebati daca exista colaborari cu colegii lor romani si daca ofera acest produs bancar. De acolo va vor ghida ei. Acelasi lucru il puteti face si cu bancile romanesti prezente acolo.

Raporteaza

0

mocanu elena a răspuns:
19 Aug 2011

am un apartament in targoviste in zona centrala, as dori sa gasesc in bucuresti un scimb

Raporteaza

0

Mindu Narcisa a răspuns:
8 Aug 2011

Buna ziua,

daca veniturile dvs. sunt realizate in strainatate si doriti sa luati un credit in Romania este mai bine sa va adresati unei institutii bancare din Romania. Daca doriti sa faceti un imprumut intr-o banca din strainatate si sa cumpartati un imobil in Romania atunci trebuie sa va asiguratati ca banca la care faceti creditul are un omolog in Romania.
Daca nu aveti nevoie de un credit si doar trebuie sa faceti un virament interbancar atunci lucrurile sunt mult mai simple. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie: 0728.892.834 [email protected]

Raporteaza

0