Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Marius Matei a întrebat

Duplicat?

publicat pe 5 Jul 2018 in categoria Cumpărători

Buna ziua, Care este politica dvs referitor la anunturile clonate fara permisiune de catre agentiile imobiliare?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la experți 2 răspunsuri de la cititori
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
5 Jul 2018
  • imobiliare.ro

IMOBILIARE.RO este cel mai mare portal de imobiliare din România; aici îşi pot publica ofertele atât agenţiile imobiliare, cât şi persoanele particulare. www.imobiliare.ro a fost lansat în anul 2000.
Astăzi, peste 1000 de agenţii imobiliare beneficiază de serviciile noastre, înregistram peste 1 milion de vizitatori unici lunar, care au access la cele peste 150.000 de proprietati publicate.
Ţinem foarte mult la calitatea informaţiei prezente pe imobiliare.ro. Traficul nostru vine de la persoane care caută proprietăţi imobiliare, de aceea vrem să oferim conţinut valoros şi nemaigăsit în altă parte.
Chiar daca IMOBILIARE.RO nu are posibilitatea de a verifica toate contractele de intermediere dintre proprietari si agentiile imobiliare care publica anunturi, in situatia in care un proprietar ne sesizeaza faptul ca o agentie imobiliara a publicat proprietatea sa fara un acord in prealabil, IMOBILIARE.RO va cere agentiei contractul de intermediere pentru a verifica daca acesta exista in realitate.In cazul in care se adevereste ca agentia a publicat proprietatea fara un contract/acord in prealabil, IMOBILIARE.RO va bloca anuntul postat de catre agentia imobiliara.

Raporteaza

0