Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
gabriel constantin bogza a întrebat

e mai ieftin sa cumperi un apartament in Spania decit in ROMANIA

publicat pe 13 Nov 2011 in categoria Cumpărători

e mai ieftin sa cumperi un apartament in Spania decit in ROMANIA

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
120 răspunsuri de la cititori
madeleine a răspuns:
21 Nov 2011

Pai dar de ce sa nu compar cu suburbiile sau provincia? Ba chiar vreau sa compar Bucurestiul cu suburbia Barcelonei, de exemplu, unde am locuit, si va rog sa-mi permiteti:
1. Salariile noastre erau cu 70% peste Romania, cheltuielile aproximativ la fel (au tva mai mic si tva pe mancare e doar 8%)
2. Pretul apt si chiriilor era mai mic.
3. Fiecare oras sau suburbie are minim 3 iesiri la fiecare autostrada. Fiecare oras sau suburbie are minim 2 variante de acces pe autostrazi diferite (nu vorbesc de super metrouri si altele, strict de condus).
4. Per total, din suburbia mea mica, intima si "amarata", ajungeam la serviciu in fix 11 minute pe autostrada plus 5 in oras plus 3 parcarea. In bucuresti care e treaba? Fac 55 minute!!!! Daca nu ploua!!!

Ah si, cel mai important lucru: in suburbia aceea amarata, a sosit ambulanta in 3 minute cand am avut urgenta. Fix. 3 minute.

Nu merita comparat, intr-adevar, un cotet de oras din Romania cu nici o suburbie. Acolo te misti rapid, ai bani si asigurare medicala decenta.Si preturi mai mici la case.

Ps: filtrele la masina nu le-am schimbat deloc pt. ca aerul era curat, vedere catre munte sau mare, liniste, strazi sigure...

Ah si cu hectarele, ca iar ati atins o coarda sensibila: sa valoreze 2 lei in romania, ca atata poti face cu ele, fara drumuri si conditii!

0