Toader a întrebat

Eroare sau intentionat ?

publicat pe 26 Sep 2019 in categoria Cumpărători

Doresc sa stiu de ce se dau informatii gresite(eronate) referitoare la anunturi? Una se scrie(referire in special la suprafata si la faptul ca eu cer sa nu fie garsoniera din camera de camin transformata) si alta este la fata locului. Deci nu corespunde nici suprafata scrisa in anunt, nici descrierea. De ce ?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
27 Sep 2019
  • imobiliare.ro

Conform Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului, prevederi aplicabile tuturor utilizatorilor nostri, proprietarii anunturilor sunt singurii responsabili pentru continutul acestora.
Va asiguram ca ne dorim si depunem permanent eforturi sa oferim vizitatorilor nostri continut de calitate, corect si complet. In acest sens, am creat mai multe instrumente care sunt menite sa contribuie la imbunatatirea informatiilor prezentate pe site – orice vizitator poate sesiza o problema legata de orice anunt (utilizand butonul “Sesizeaza o problema”, aflat in partea de sus a paginii, sub galeria foto, coltul din dreapta-jos); mai mult, am implementat si un sistem de validare a anunturilor – anunturile verificate sunt semnalizate in lista de rezultate (coltul din stanga-sus al imaginii de prezentare).
Din mesajul dumneavoastra, nu ne putem da seama la ce anunt faceti referire, insa puteti sesiza neconcordantele utilizand formularul “Sesizeaza o problema” mentionat anterior sau ii puteti contacta direct pe colegii nostri din departamentul de suport tehnic (telefon: 0748.882.802 / 0256.460.000; e-mail: [email protected], program L-V, 08-20).

Raporteaza

0