Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Mara Avram a întrebat

Evaluare apartament

publicat pe 9 iun. 2021 in categoria Cumpărători

Buna ziua, se poate sa obtin o evaluare ? Este un apartament cu doua camere, 52m2, Et 3/4 Strada Caminului, Sector 2, Bucuresti.
Multumesc

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
17 iun. 2021
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor imobiliare.ro.
Daca doriti sa aflati pretul unui apartament, puteti utiliza aplicatia noastra - Pret Expert: http://www.imobiliare.ro/feedback_59974 Imobiliare.ro pune la dispozitia vizitatorilor o analiza gratuita pe luna.
Daca doriti sa consultati mai multe statistici legate de pretul proprietatilor, puteti face o cautare in portal - apartamente de vanzare, Bucuresti, doua camere, zona. Accesati oricare anunt din lista de rezultate si, in pagina de detaliu a acestuia, in partea de jos, exista rubrica “Pretul pe piata”; cu optiunea “Vezi detalii” - aici, printre altele, veti gasi informatii cu privire la preturile minime/maxime din piata, pretul mediu / mp / zona, evolutia preturilor, randament etc.
Puteti apela de asemenea si la un broker imobiliar specializat care cunoaste foarte bine piata imobiliara locala si va poate sfatui cu privire la cererea si oferta de apartamente. Agentiile imobiliare, pe baza colaborarilor proprii, pot oferi clientilor si servicii de evaluare de specialitate. Regasiti aici lista actualizata cu brokerii imobiliari din Bucuresti: https://www.imobiliare.ro/feedback_310320 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact a fiecareia, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.
Va dorim mult succes si va mai asteptam, oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.