Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
momo a întrebat

Exista vreo posibilitate sa se trezeasca oamenii astia la realitate?…

publicat pe 24 iul. 2011 in categoria Cumpărători

Exista vreo posibilitate sa se trezeasca oamenii astia la realitate? Peste 70% din imobilele de vanzare au pretul mult umflat! Nu exista nici o logica pentru pretul cerut: nici pretul real al terenului pe care e construit, nici pretul constructiei si cu atat mai putin amenajarile si dotarile! Inteleg sa pui un 20% pentru pretul real, dar 200% e deja exagerat. Sunt imobile pe care eu le vad pe site de peste 2 ani si pretul nu se schimba.
Eu ma uit si pe imobiliare din strainatate. In Spania la 115.000 euro ai casa cu 4 camere si 3 bai, terase si teren peste 5000 ms langa Malaga sau Iznajar.
Faceti ceva!
Salarul mediu in Romania e de 400 euro, iar rata medie la un imobil pe site este 600 euro.
Spor la visat, tovarasi!

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
27 răspunsuri de la cititori
elena a răspuns:
15 aug. 2011

Sunt de acord ca preturile in Rom. la locuinte sunt exagerate si ma refer in special la capitala.Toti cei care detin o proprietate spera sa obtina pe ea cat mai multi bani, dar treziti-va la realitate fratilor; o sa ramaneti cu ele nevandu-te . Toti visati ca o sa vina un cetatean strain la usa voastra care are nu stiu cati bani si o sa va dea cat cereti. Nu mai este ce-a fost. Ar trebui sa existe o lege care sa estimeze valoarea locuintei in functie de zona, anul constructiei, suprafata , etc. , nu sa vanda fiecare dupa ureche cum se face de altfel si cu chiriile. Traim intr-o tara saraca in care oamenii mor de foame , foarte putini isi mai permit sa-si cumpere o locuinta iar majoritatea oamenilor au salarii de mizerie care nu depasesc 1000 lei iar in conditiile astea niciodata o banca nu o sa le acorde creditul necesar pt. a cumpara o casa. Si de ce sa nu comparam tarile europene cu Romania atata timp cat preturile la alimente, combustibil, chirii , imbracaminte sunt la fel? Din pacate salariile si civilizatia nu sunt de comparat. Cu respect