Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
momo a întrebat

Exista vreo posibilitate sa se trezeasca oamenii astia la realitate?…

publicat pe 24 iul. 2011 in categoria Cumpărători

Exista vreo posibilitate sa se trezeasca oamenii astia la realitate? Peste 70% din imobilele de vanzare au pretul mult umflat! Nu exista nici o logica pentru pretul cerut: nici pretul real al terenului pe care e construit, nici pretul constructiei si cu atat mai putin amenajarile si dotarile! Inteleg sa pui un 20% pentru pretul real, dar 200% e deja exagerat. Sunt imobile pe care eu le vad pe site de peste 2 ani si pretul nu se schimba.
Eu ma uit si pe imobiliare din strainatate. In Spania la 115.000 euro ai casa cu 4 camere si 3 bai, terase si teren peste 5000 ms langa Malaga sau Iznajar.
Faceti ceva!
Salarul mediu in Romania e de 400 euro, iar rata medie la un imobil pe site este 600 euro.
Spor la visat, tovarasi!

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
27 răspunsuri de la cititori
Floh a răspuns:
13 aug. 2011

Cred ca mentalitatea comunista persista in România. Ma refer la faptul ca multi asteapta ca statul sa se ingrijeasca de cetatenii tarii. Nu dragii mei, asta e piata libera in care preturile se stabilesc pe alte criterii, de exemplu cerere si oferta!
Coruptia, nu doar in rindul guvernului, e o problema mare. Miliarde de Euro trec pe linga fisc, milioane de Euro trec din fisc in mina celor ce lasa sa apara vilele ca si ciupercile dupa ploaie.
Da..., usor sa dam vina pe altii! Daca majoritatea românilor ar fi cinstiti si harnici alta ar fi fost situatia in România dupa 21 de ani de la rasturnarea comunismului. Nu are rost sa ne mai vaitam si sa dam vina pe unii si pe altii, trebuie sa incepem schimbarea de la noi! Success!