Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
imobiliare a întrebat

Existenta unei ipoteci de 115.000 euro la o casa aflata in vanzare la…

publicat pe 29 Jul 2012 in categoria Cumpărători

Existenta unei ipoteci de 115.000 euro la o casa aflata in vanzare la 175.000 euro in mod sigur determina gasirea cu greutate a unui client. In situatia in care eu as dori sa fac o oferta pt acea casa cat ar fi oportun sa propun ?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
4 răspunsuri de la cititori
eu a răspuns:
31 Aug 2012

Am apelat la agentii imobiliari care promoveaza proprietatea si nimeni nici nu stia de existenta ipotecii, nu aveau niciun fel de act al casei.Eu am investigat singur si am aflat acest aspect confirmat de catre vanzator. Rata lunara este de peste 1000 euro iar casa sta goala, nelocuita.
De aceea m-am gandit sa fac o oferta corecta.

0

Andrei a răspuns:
31 Aug 2012

Repede va ganditi cum sa speculati impasul celui care vinde, va ganditi cum sa oferiti cat mai putin si nu intrebati cat ar fi un pret corect de cumparare al acelui imobil in acasta perioada. Speculantii din imobiliare acuma sunt in cealalta tabara, adica a cumparatorilor.

0

Vitta Sebastin a răspuns:
30 Aug 2012

Nu este atat de importanta ipoteca, se va radia in momentul vanzarii. Singurul lucru care va ajuta este ca vanzatorul vanzatorul este sub presiunea ipotecii/ratelor. De aceea prima oferta a dumneavoastra va fii mult mai mica.
Intradevar un consultant va fii de folos, deoarece stie sa negocieze mai bine pentru dumneavoastra si poate stabili daca proprietatea este in regula si merita achizitionata.

0

Ilias Papageorgiadis a răspuns:
29 Aug 2012

Trebuie sa platiti un expert pentru servicii de consultanta. Daca nu, mult noroc!

0