Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Ion Aurelian a întrebat

Garsoniera de vanzare

publicat pe 21 iul. 2020 in categoria Proprietari

Buna ziua. Sunt proprietarul unei garsoniere din zona Lacul Tei-strada Aromei (aproape de Facultatea de constructii). Momentan o am inchiriata dar as dori sa o vand. E momentul sa fac acest lucru acum sau este mai bine sa astept sa treaca aceasta perioada delicata datorata pandemiei de coronavirus. Multumesc frumos!

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
22 iul. 2020
  • imobiliare.ro

Legat de evolutia preturilor garsonierelor in zona Lacul Tei - conform statisticilor intocmite si publicate de imobiliare.ro, pretul mediu cerut a inregistrat crestere in utimele luni (de la 47.500 E, acum un an, la 50.000 E, in prezent).
Pentru a consulta mai multe statistici, puteti efectua o cautare in portal – garsoniere de vanzare, Bucuresti, Lacul Tei. Accesati oricare anunt din lista de rezultate si, in pagina de detaliu a acestuia, in partea de jos, exista rubrica ‘Pretul pe piata’, cu optiunea ‘Vezi detalii’ – aici, gasiti informatii cu privire preturi, randament, comparatii etc.
Cu privire decizia de a vinde sau de a mai astepta, consideram ca ar fi de ajutor sa va consultati direct cu un broker cu experienta (in special in zona vizata). Lista cu agentiile imobiliare din Bucuresti este disponibila aici: http://www.imobiliare.ro/feedback_192554 - le puteti trimite mesaj direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.