Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Iancu Ion a întrebat

garsoniera

publicat pe 26 Apr 2020 in categoria Investiții

Am achizitionat o garsoniera de 43 mp intr-un bloc care este inca in faza de contructie, blocul se situeaza undeva pe Virtutii. Va rog sa imi spuneti care ar fi pretul corect pentru inchiriere si cati bani ar trebui sa aloc pentru mobilare, daca se merita sa mobilez garsoniera mai scump sau sa merg pe mobila din Ikea.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
29 Apr 2020
  • imobiliare.ro

Legat de pretul chiriilor in zona Virtutii, puteti consulta statisticile publicate pe site-ul nostru; in acest sens, faceti o cautare pe www.imobiliare.ro - apartamente de inchiriat, zona Virtutii, o camera; accesati oricare anunt din lista de rezultate si, in pagina de detaliu a acestuia, in partea de jos, exista rubrica “Pretul proprietatii in piata”; cu optiunea “Vezi detalii” - aici, printre altele, veti gasi informatii cu privire la pretul chiriilor, evolutia preturilor etc.
Cu detaliile pe care ni le-ati oferit, am efectuat si noi o astfel de cautare si, urmand pasii de mai sus, am aflat ca, in zona Virtutii, preturile chiriilor variaza intre 200 E si 420 E, chiria lunara medie fiind de 300 E. Mai multe detalii sunt publicate aici: http://www.imobiliare.ro/feedback_143994
Legat de bugetul si optiunile de amenajare in vederea inchirierii, va recomandam cateva articole pe aceasta tema:
http://www.imobiliare.ro/feedback_144000
https://povesteacasei.ro/un-apartament-de-2-camere-amenajat-pentru-inchiriere/
https://tettu.ro/cum-sa-ti-pregatesti-imobilul-pentru-airbnb-sau-pentru-inchiriere/
https://www.bricodepot.ro/idei-si-inspiratie/amenajare-interioara/amenajarea-unei-locuinte-pentru-inchiriere-sfaturi-practice-pentru-proprietari/
Va sfatuim sa apelati si la serviciile unui broker imobiliar cu experienta – acesta cunoaste foarte bine piata, cererea si aspectele specifice procesului de inchiriere. Pentru a identifica o agentie, aveti la dispozitie pe site lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_144014 - puteti trimite mesaj direct din pagina de contact a fiecareia, completand formularul din partea stanga - “Ai nevoie de ajutor?”
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

0