Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Dan a întrebat

Imobiliarele sunt bune, un mesaj frunos, o actiune laudabila…

publicat pe 29 iun. 2011 in categoria Cumpărători

Imobiliarele sunt bune, un mesaj frunos, o actiune laudabila, investiti timpul dumneavoastra pentru imaginea intregii bresle. Dar parca nu e de ajuns, ce putem face pentru a angrena si consumatorul final, clientul agentului? Un studiu recent din uk arata ca problema de imagine a breslei exista si in marea britanie, meseria de agent fiind pe ultimele locuri in topul celor mai respectate meserii. Cum putem schimba mentalitatea la acest nivel, al clientului?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
29 iun. 2011

Pot sa mentionez foarte multe mondalitati prin care mentalitatile pot fi schimbate insa cea mai eficienta ar fi educatia. De aceea, maine (cand campania noastra socio-profesionala se va incheia) vom anunta primul nostru proiect legat de educatie. Acesta va fi urmat si de alte actiuni, daca, bineinteles, jucatorii de pe piata si societatea vor fi dornici sa se implice.

Mentalitatile se schimba de-a lungul timpului si prin educatie. Pentru a putea accelera acest proces avem nevoie de o strategie centralizata creata de politicieni. Nu sunt sigur ca majoritatea acestora isi doresc sa schimbe ceva sau daca votantii vor aceasta schimbare. Noi ne vom continua actiunile si cu cat vom fi mai multi cu atat mesajul nostru va avea un impact mai mare.

Am o singura intrebare: Sunteti sigur ca majoritatea vrea o schimbare?