Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
gabriela.dumitru a întrebat

in cat timp pot vinde apart de 3 camere Ploiesti?

publicat pe 13 ian. 2020 in categoria Cumpărători

probabil pana acum a fost supraevaluat la 89900 euro. Cu cat scad pretul ca sa vand in maxim o luna si jumatate?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
proprietar a răspuns:
14 ian. 2020
  • imobiliare.ro

Pentru a afla pretul proprietatii dumneavoastra si timpul estimat de vanzare puteti utiliza aplicatia noastra - Pret Expert: http://www.imobiliare.ro/feedback_59974 Imobiliare.ro pune la dispozitia vizitatorilor o analiza gratuita pe luna.
Daca doriti sa consultati mai multe statistici legate de pretul proprietatilor din zona, puteti face o cautare in portal - apartamente de vanzare, Ploiesti, zona, 3 camere. Accesati oricare anunt din lista de rezultate si, in pagina de detaliu a acestuia, in partea de jos, exista rubrica “Pretul proprietatii in piata”; cu optiunea “Vezi detalii” - aici, printre altele, veti gasi informatii cu privire la preturile minime/maxime din piata, evolutia preturilor, randament etc.
Daca decideti sa va ocupati personal de demersurile de vanzare, puteti publica anuntul in portalul nostru accesand link-ul: http://www.imobiliare.ro/feedback_3576
Va recomandam insa sa contactati o agentie imobiliara din zona dumneavoastra; aceasta va poate sprijini cu informatii si poate prelua / coordona intregul proces de tranzactionare. Aveti la dispozitie pe site o lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_100146 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact a fiecareia, completand formularul din partea stanga - “Ai nevoie de ajutor?”