Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
vasile a întrebat

In conditiile in care s-a spulberat si iluzia ca acest program pr…

publicat pe 28 iun. 2011 in categoria Cumpărători

In conditiile in care s-a spulberat si iluzia ca acest program pr casa 4 mai poate salva ceva din preturile exorbitante in raport cu veniturile locuitorilor acestei tari,in conditiile in care si manipulatorii din media au disparut in ultima perioada,in conditiile in care nu se mai vinde aproape nimic la mai mult de 8-900E ce ce continuati sa afisati un indice imobiliar de peste 1000Emp? De ce nu gasesc aici cea mai profesionista evaluare de preturi facute de specialisti impartiali,grila not 2011

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
6 răspunsuri de la cititori
ion a răspuns:
1 aug. 2011

incerc asa pt ca au schimbat site_ul sa cenzureze tot :DRADA IMOBILIARE PUNCT RO CARE AI SITE_UL NR 1 ,CUM DE APARTAMENTE LA CHEIE NU SE VAND NICI LA 20000 EURO,aici nu e vorba de ce inventati voi,cat se cere,aici e vb de faptul ca 2 camere super conf 1 (pt cine nu intelege) la 30000E la cheie nu se vand(vezi licitatia de la confort city)

ionut a răspuns:
19 iul. 2011

draga mihai daca uniunea ar face publice preturile de tranzactionare am o vaga impresie ca site-urile de genul asta ar disparea...prietenii stiu de ce.Inca ceva,ii zice grila notarilor dar este facuta de experti in domeniul economic(poti verifica) nu de strungari tranformati pete noapte in "analisti imobiliari"

cristian a răspuns:
17 iul. 2011

de unde sa stie notarii care sunt preturile de tranzactionare in conditiile in care clientii mint precum respira.?

mihai a răspuns:
11 iul. 2011

Vad ca se insista cu grila notariala,pentru toti utilizatorii de informatii imobiliare este necesar sa se stie ca aceasta este creata strict pentru uzul birourilor noatariale pentru a putea taxa acte la gen donatii,mostenirii la o valoare predefinita(ce nu tine cont de conditii de piata fiind actualizata anual).
In alta ordine de idei, daca tot aveti curiozitatii de gen,va recomand sa consultati decizia de impunere a Directiei de Impozite si Taxe Locale privind valoarea impozata pentru casa dvs(daca aveti una..), apoi veti constata ca nu este relevanta nici aceea dar acolo nu va deranjeaza ca platiti mai putin.
In concluzie daca va intereseaza preturi reale indreptativa nemultumirile catre Uniunea Notarilor Publici din Romania pentru ca cea din Franta spre exemplu fac publice periodic preturile medii din tranzactiile imobiliare.

Ilias Papageorgiadis a răspuns:
29 iun. 2011

Daca cunoasteti indicatorii corecti as fi incantat sa ii aflu si eu. Pana atunci, insa, singurul instrument pe care il avem la dispozitie pentru a verifica directia in care se indreapta piata sunt doar acesti indicatori oferiti de imobiliare.ro. Exista si alte tentative de a marusa preturile insa atata timp cat nu avem acces la date oficiale nu putem fi siguri 100% de realitate. Daca dumneavoastra puteti rezolva aceasta problema va voi ridica o statuie si va voi multumi in numele intregii pietei imobiliare romanesti.

Daca doriti sa primiti o estimare a pretului real al unei proprietati astazi cu o marja de +/- 10% trebuie doar sa va adresati companiilor potrivite (si sa platiti serviciile acestora).

Daniel Crainic a răspuns:
29 iun. 2011

Cu mentiunea ca indicele imobiliare.ro reprezinta pretul mediu cerut (nu tranzactionat, pentru ca deocamdata este imposibil de calculat)de proprietari si agentii exprimat in euro/mp si ca vorbim mai degraba de trenduri si nu de valori absolute care pot fi luate ca reper pentru proprietati specifice, gasiti cel mai profesionist instrument de acest gen, elaborat de specialisti impartiali. Ca proprietarii tin de preturi si ca asta influenteaza valorile indicelui este o realitate care ne convine sau nu. Este o alta problema.