posedata a întrebat

In ziare in Telegraf de exemplu preturile apartamentelor sunt mult…

publicat pe 8 Jul 2011 in categoria Cumpărători

In ziare in Telegraf de exemplu preturile apartamentelor sunt mult mai mici dvs de ce le umflati, cumva omul cere pret mult mai mic si voi le umflati…….

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
3 răspunsuri de la cititori
adrian a răspuns:
23 Jun 2012

Este foarte simplu. Odata ce ai luat legatura cu agentia respectiva ce are o oferta imbatabila, ei iti spun ca doar ce s-a vandut dupa care obtin date despre tine cu privire la ce suma de bani dispui, in ce zona ai dori imobilul s.a.m.d.

Raporteaza

0

www.imobiliare.ro a răspuns:
27 Jul 2011

Un portal imobiliar, asa cum este si cazul imobiliare.ro, nu functioneaza ca reglator sau legislator, ci prezinta o realitate declarata de cei care compun piata imobiliara: agentii imobiliare, proprietari.
Nu exista interventii ale site-ului in ceea ce priveste preturile solicitate pentru un imobil, iar diferentele pe care dumneavoastra le observati pot avea mai multe explicatii.
Asa cum spunea si domnul Ilias insa, ceea ce pare prea frumos ca sa fie adevarat, de cele mai multe este o capcana. Daca aveti mai multe exemple, ca si in statistica, extremele trebuie eliminate pentru a se ajunge la o medie corecta.

Raporteaza

0

Ilias Papageorgiadis a răspuns:
27 Jul 2011

Aceasta este o intrebare la care pot raspunde reprezentantii site-ului, insa din cate stiu eu proprietarul sau agentul stabileste pretul, site-ul nu se implica in aceasta procedura. In legatura cu aceasta problema, va rog sa retineti ca pe langa preturile diferite pe care le vedem, se pot observa si diferite agentii care publica reclame virale, pentru a atrage clientii (cu un pret scazut) si apoi le propun altceva. Cateodata "cea mai ieftina optiune este cea mai scumpa" ... nu uitati acest citat

Raporteaza

0