Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Daniela Bobocea a întrebat

Inchiriere apartament bd. Unirii

publicat pe 9 May 2019 in categoria Investiții

Sunt proprietarul unui apartament 3 camere, decomandat, 74 mp utili, Bd. Unirii (segmentul intre str. Traian si Tribunal), finisaje medii, mobilat si utilat. M-ar interesa care este pretul la care poate fi inchiriat si care este targetul de clienti caruia se adreseaza .

De asemenea, o investitie in renovarea apartamentului pentru a fi adus la finisaje premium cat ar putea creste pretul de inchiriere., si ce target de clienti ar putea fi accesati.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la experți
ANA-MARIA ISTRATI a răspuns:
10 May 2019
  • ZOOM CITY
  • Agent Imobiliar, REALTOR®, SRS
  • Bucuresti

Buna ziua,
As dori sa va ofer si o alta perspectiva asupra conditiilor de inchiriere.
Discutia referitoare la eficientizarea randamentului obtinut la inchiriere este una foarte detaliata, pe care nu o putem acoperi in acest cadru, dar care ar trebui sa aiba ca punct de plecare pentru dvs cel putin doua aspecte: primul, durata pentru care doriti sa inchiriti apartamentul, iar al doilea, daca in viitorul previzibil veti dori sa il vindeti sau sa locuiti dvs in el.
Aceste aspecte sunt primele care influenteaza nivelul de investitii pe care este necesar / recomandat sa le faceti sau nu in apartament.
Un alt aspect foarte important pentru dvs, inainte de a investi in modernizarea finisajelor si mobilierului, este cel privitor la recuperarea in timp a investitiei initiale. Ar trebui sa ganditi doua-trei scenarii de buget investit si, realist, nivelul chiriei pe care il puteti obtine ulterior investitiei, analizand astfel in cat timp va veti recupera investitia. Astfel puteti decide care este bugetul pe care doriti sa il alocati investitiei initiale, iar aceasta va determina apoi publicul tinta de chiriasi ai apartamentului dvs.

Va urez mult succes!

  • Rating răspuns 4.33/5
  • 3 evaluări