Daniel a întrebat

Indice IMO pe Iasi?

publicat pe 28 Jul 2019 in categoria Cumpărători

Buna ziua. Pentru Iasi pe cand un indice IMO sau de ce nu?
Culmea ati facut la Bucuresti, alte 4 orase si Iasi al doilea oras ca populatie dupa Bucuresti si cu un aflux mare de studenti si populatie din Republica Moldova l ati lasat pe langa.
Personal habar n am cum evolueaza preturile si vazand cum ati procedat m am simtit exact ca din Moldova…
Astept rectificari cand aveti timp sau este oportun. Multumesc!

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
proprietar a răspuns:
30 Jul 2019
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre si regretam ca nu ati gasit cu usurinta informatiile pe care le cautati.
Ne-am propus de la bun inceput - si am ramas fideli acestui obiectiv - ca Indicele Imobiliare.ro sa prezinte situatia din fiecare oras mare al tarii, inclusiv din Iasi. Indicele reprezinta o medie a pretului solicitat, exprimat în euro pe metru patrat util pentru apartamentele de vanzare situate în blocuri de apartamente, cu destinatie rezidentiala, pe baza anunturilor publicate pe www.imobiliare.ro de catre agentiile imobiliare si proprietari. Acesta trebuie sa fie un indicator fidel si un instrument de referinta. In Iasi, cel putin in ultimele 12 luni, nu au fost inregistrate suficiente anunturi de vanzare apartamente, astfel incat acest calcul sa poata fi realizat la standardele de calitate pe care le indeplinesc toate produsele noaste de cercetare a pietii. De indata ce vom avea suficiente informatii din teritoriu, vom reafisa indicele.
Avem insa disponibil un alt produs foart util si detaliat care va poate oferi o imagine completa si corecta asupra pietei imobiliare din Iasi: Raportul Pietei Imobiliare / Rezidential / Trimestrul 2 – 2019. Regasiti aici, printre multe altele, infomatii depre preturi, cerere, oferta, tranzactii. Raportul poate fi descarcat de aici: https://www.analizeimobiliare.ro/Raport_T2_2019/index.html
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Raporteaza

0