Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Mihai mirel a întrebat

Licitatie

publicat pe 17 May 2018 in categoria Licitații

Cine trebuie sa plateasca datoriile pre-existente adjudecarii imobilului – apa, salubrizare, asociatie? Este vorba de un apartament castigat la licitatie, iar in actul de adjudecare scrie ca de la data intabularii imobilul ramane liber de sarcini sau alte obligatii Reprezentantii de la apa, salubrizare si asociatie ma obliga pe mine, noul proprietar, sa platesc vechile datorii (altfel vor opri apa) Ce pot sa fac?

Sincer, stau cu inima in gat ca ma vor suna cei de la apa pentru a incheia contractul si nu stiu ce sa le mai spun pentru ca oamenii au zis ca …cineva trebuie sa plateasca datoriile la acel apartament..ca noi ne-am bucurat ca l-am cumparat mai ieftin, dar nu ne-am interesat ce datorii are. Am lasat niste copii la protectia consumatorului dar nu am primit nici un raspuns pana acum ..ma gandesc sa vorbesc cu un avocat, sa-i dau in judecata … daca ar fi numai 700 de lei la apa nu ar fi chiar o crima, dar are 4000 la gunoi, 4000 la asociatia de locatari … plus ca apartamentul este dezastru, nu are nici calorifere, nici centrala, usa de la intrare e rupta de rugina, mucegai de 2 degete… este jale

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
4 răspunsuri de la experți 3 răspunsuri de la cititori
Valentina Oana Florescu a răspuns:
17 May 2018
  • Evaluator
  • Iasi

Buna ziua,
Daca ati adjudecat un imobil prin executare silita, dumneavoastra nu trebuie sa achitati aceste datorii. Ele apartin debitorului ce a fost executat. Prin procedura de executare, persoanele care au un drept sau creanta asupra imobilului executat se inscriu ca si creditori la biroul executorului judecatoresc.

  • Rating răspuns 1.5/5
  • 2 evaluări