Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
constantin rodica a întrebat

nerespectarea antecontractului

publicat pe 22 Dec 2014 in categoria Cumpărători

am facut un antecontract pt. un apartament pe care acum nu mai vreau sa-l cumpar pt. ca am gasit altul care-mi place mai mult. Ce se poate intampla in plus decat pierderea avansului ?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la cititori
doriana a răspuns:
1 Jan 2015

vreau sa cumpar un apartament,care este sub ipoteca.
Proprietara a luat un imprumut din banca si a girat cu apartamentu.
Proprietara zice ca ridica ipoteca,in momentul cand facem actele la notar,care ea il vrea sub pretext ca il cunoaste si ca are preturi mai reduse.
Vrea sa-i dau un acont de 500 euro,prin broker imobiliar,cica ca garantie ca nu imi schimb intentia de a cumpara apartament,si ca trebuie sa astept un timp dupa ce dau acont,ca ridica ipoteca,adica,zice ea ca trece ipoteca pe alt imobil al ei.
Eu am refuzat sa-i dau un avand de 500 euro,pt ca eu consider ca sunt bani pierduti.Ea insista ca sa utilizeze la tranzactie notarul ei.
Nu inteleg de ce nu doreste sa mergem la un Notar aleatoriu,si sa ii dau un avans de 500 euro,dupa ce notaru studiaza actele imobilului de vanzare,si daca zice ca totul este bine,pot sa ii dau acel acont in fata notarului.
Ea zice ca nu se pot face smecherii,ca notarii toti sunt seriosi.

Ce parere aveti,sa ii dau un avans de 500 euro,cu chitanta de la agentia imobiliara,sau sa faca asta numai prin notariat,si Acela un notar necunoscut de vanzatoare,care zic eu nu poate fi impartial.

multumesc anticipat de raspuns.

0