Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
ionut a întrebat

Oare vor scadea preturile in trimestretul al 2 lea

publicat pe 3 Apr 2019 in categoria Cumpărători

Sunt curios daca vor scadea preturile la apartamente de peste 60 mp utili la blocuri noi precum NEOFORT si altii ..

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
proprietar a răspuns:
4 Apr 2019
  • imobiliare.ro

In sectiunea noastra dedicata, “Indicele Imobiliare.ro”, regasiti informatii la zi despre preturile medii ale apartamentelor, pentru fiecare mare oras in parte. Tot aici, ati putea gasi si raspuns la preocuparile privind scaderea preturilor - fiecare grafic prezinta, in partea de jos, comparatii cu luna trecuta / anul trecut.
Compania mentionata targeteaza zone urbane de mare de mare interes (https://www.ansamblu-rezidential-nou.ro/vanzari); de aceea, pentru a va forma o imagine cat mai clara, va recomandam sa faceti si o cautare in portal - apartamente de vanzare / Bucuresti / zona sau zonele cu constructii vandute de NEOFORT - si, accesand oricare anunt rezultat la cautare, veti gasi in partea de jos a paginii de detaliu, o rubrica informativa denumita “Pretul proprietatii in piata”; toate informatiile de aici (inclusiv detaliile suplimentare) sunt furnizate pe baza analizelor pe zona respectiva.
Va informam pe aceasta cale ca, in luna iulie, vom lansa raportul privind Piata Imobiliara Rezidentiala / Trim. 2, o analiza detaliata si foarte documentata a acestui sector.

0