Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Stefan a întrebat

Piata inchirierilor de apartamente se misca in vreun fel? Am un…

publicat pe 20 dec. 2012 in categoria Cumpărători

Piata inchirierilor de apartamente se misca in vreun fel? Am un Apartament de 2 camere, zona Diham, langa Stadionul National Arena, utilat si mobilat. Vad ca se cere undeva intre 250 – 300 E / luna. Stie cineva daca la pretul asta s-a inchiriat ceva? Astept raspunsuri concrete.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
6 răspunsuri de la cititori
Luana a răspuns:
5 nov. 2016

Doar pe Magheru.

ion a răspuns:
4 apr. 2013

AM O garsoniera inchiriata in zona Iancului, la Cimitirul Armenesc cu 190 Euro.Chestia cu Mall-ul care va creste valoarea era odata.Personal nu cred ca pe termnen mediu sau scurt va mai creste pretul imobiliarelor in Bucuresti, poate doar in zone rezidentiale, unde sunt imobile putine si cerere mare.

Stefan a răspuns:
2 apr. 2013

Pe ce strada ai apartamentul?

Costin a răspuns:
6 feb. 2013

Salut! Eu am un ap inchiriat pe aleea diham (la fel 2 camere). Nu este super-amenajat asa ca l-am inchiriat cu 250E (am facut 1.5 ani si am niste chiriasi de nota 10). Am un vecin care are inchiriat la 290E dar e super-amenajat. Eu zic ca la 250E gasesti sigur. Pentru mai mult, e la noroc. Iti recomand sa-l tii chiar daca chiria in zona este "mica". Dupa ce vor face Mallul la Electroaparataj pretul zonei va creste (aveam de gand sa-l vand, dar m-am razgandit).

Robert Stanici a răspuns:
2 feb. 2013

Cunosc persoane ce detin garsoniere pe care le inchiriaza frecvent in acea zona cu preturi intre 200-250 euro. Deci apartamentul dvs. se poate incadra in zona 250-300 euro, dar trebuie sa tineti cont de amenajarile interioare, tipul mobilierului si al electrocasnicelor.
Pentru a nu pierde bani inchiriind sub pret pietei si nici timp cerand prea mult, apelati la un Broker Imobiliar specializat pe inchirieri in zona dumneavoastra pentru a-l evalua corect.

Ilias Papageorgiadis a răspuns:
31 ian. 2013

Am multi prieteni care cauta inchirieri, de obicei bugetul lor este putin mai mic. Dar pretul mentionat nu este unul exagerat.